Hepatic dog | HLD

22,60  (170,28 kn)67,20  (506,32 kn)

Usporedi
SKU: N/A Kategorija:

Share This Product

HLD Hepatic je potpuna dijetetska hrana za pse s insuficijencijom jetre.
HLD Hepatic je potpuna dijetetska hrana koja se može koristiti kod specifičnih problema s jetrom. S obzirom na važnu ulogu jetre u metabolizmu i regulaciji metabolizma lipida, važno je osigurati tvari koje podržavaju metabolizam jetre. Hepatic je obogaćen ovim takozvanim lipotropnim tvarima (L-karnitin, lecitin i kolin).

Poznato je da neke pasmine pasa nose genetski deformitet, koji omogućuje nakupljanje bakra u jetri. Ako velika količina bakra uđe u tijelo putem hrane, to može dovesti do ozbiljnog oštećenja jetrenog tkiva. HLD Hepatic za pse upravo radi toga ima smanjenu razinu bakra, kako bi se spriječilo njegovo nakupljanje.

INDIKACIJE

  • Insuficijencija jetre
  • Wilsonova bolest
  • Štenci

KONTRAINDIKACIJE

  • Hiperlipidemija
  • Hepatička encefalopatija

 

ZNAČAJKE PROIZVODA

Podržava metabolizam sa visokim razinama lipotropnih tvari (L-karnitin, lecitin i kolin). Veći udio energije u obroku smanjuje stres na crijeva. L-karnitin potpomaže funkciju jetre optimizirajući metabolizam masti te indirektno pomaže u održavanju zdrave mišićne mase (sprečava zamašćenje mišića). Smanjena količina bakra kako se ne bi nakupljala u jetri.

 

SAVJETI ZA PRIMJENU

Preporuča se zatražiti mišljenje veterinara prije upotrebe ili prije produženja razdoblja upotrebe. Preporučeni period upotrebe u slučaju (kronične) insuficijencije jetre ili akumulacije bakra u jetri je inicijalno do 6 mjeseci. HLD Hepatic je potpuna dijetetska hrana koja se može sigurno koristiti do kraja života.

 

Hepatic dog

 

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

12,5kg, 3kg

Sastojci

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hepatic dog | HLD”