Hypoallergenic (Rabbit) dog | RRD

27,00  (203,43 kn)88,40  (666,05 kn)

Usporedi
SKU: N/A Kategorija:

Share This Product

RRD Hypoallergenic (Rabbit) je potpuna, lako probavljiva, hipoalergena dijetetska hrana za pse koji pokazuju preosjetljivost na hranu/sastojke hrane. U hipoalergenim hranama sastojci koji mogu izazvati alergijsku reakciju svedeni su na minimum. Sve TROVET hipoalergene hrane temelje se na jednom (životinjskom) izvoru proteina i jednom izvoru ugljikohidrata te sadrže sve bitne hranjive tvari u optimalnim količinama. Dodavanje mješavine vitamina i minerala nije potrebno. Sve varijante hipoalergene hrane TROVET mogu se davati doživotno.

 

INDIKACIJE

  • Alergija na hranu
  • Intolerancija na hranu
  • Štenci (suha hrana)

 

 

KONTRAINDIKACIJE

  • Preosjetljivost na proteine kunića

 

ZNAČAJKE PROIZVODA

RRD Hypoallergenic (Rabbit) je hipoalergena dijetetska hrana koja se temelji na jednom izvoru životinjskih proteina (kunić) i jednom izvoru ugljikohidrata (riža).
Sprječava imunološke reakcije (alergije na hranu) ili neimunološke reakcije (intolerancija na hranu) u obliku kožnih i/ili probavnih problema (proljev, povraćanje).
Prijelaz na hipoalergenu prehranu pomoći će da se svrbež polako smanji (ova hrana pomaže u prevenciji stvaranja sekundarni lezija kože tako što pomaže u smanjenju grebanja, trljanja i griženja).

 

SAVJETI ZA PRIMJENU

Preporučuje se prije upotrebe potražiti mišljenje veterinara. Preporučeno trajanje upotrebe RRD Hypoallergenic (Rabbit) je u početku 3-8 tjedana. Kada simptomi preosjetljivosti nestanu, RRD Hypoallergenic (Rabbit) se može koristiti doživotno kao potpuna dijetetska hrana.

 

Hypoallergenic (Rabbit) dog

 

Dodatne informacije

Težina N/A
Težina

12,5kg, 3kg

Sastojci

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hypoallergenic (Rabbit) dog | RRD”